Svartvitt i färg

Okej, du sitter vid ditt bord, läser din tidning, och berättar för någon hur bra du mår. Du berättar om att du har hittat kärleken du alltid har sökt efter och att du äntligen har skaffat dig en hund. Du säger att det alltid är bra att skaffa hund innan man vill ha något mer. Något större, något mäktigare och kraftfullare, ett barn. Personen som lyssnar sitter och nickar instämmande, hon har ju också funnit sitt livs kärlek och är lycklig. 

Men vem är du? Du vet att du inte är lycklig. Du strävar efter något större. Du har uppnått det som alla vill. Skaffat en familj, du är ekonomiskt oberoende och dina vänner tror att du mår utmärkt. Det är ju så det alltid har varit, eller hur? Man vill ju inte framstå som onormal. Därför finner du dig i det. Du accepterar vardagen och glömmer gradvis dina drömmar om en friare verklighet tills dom är helt bortom räckhåll. 

När du sedan ligger där, på din dödsbädd. Vad tänker du då? Är du nöjd med allt du har åstadkommit i ditt liv? Har du räddat världen? Nej. Har du simmat med delfiner? Nej. Men nu är det försent. Du är död och din livsglädje är för längesedan försvunnen. 

Du lever, precis som alla andra, i en svartvit värld. 

Kommentarer
Postat av: cB

Fint dedär du :) makes me wanna save cash and travel outlandish faktist. Du är grym på att skriva

2008-02-27 @ 14:11:03
Postat av: Lina

Det var djupt må jag säga. :)

2008-02-27 @ 17:39:57
URL: http://havrelina.spaces,com
Postat av: Lina

Det var djupt må jag säga. :)

2008-02-27 @ 17:42:31
URL: http://havrelina.spaces.live.com
Postat av: Kungen av Rävland

"det måste till en ändring, kanske dags att skaffa hund" mdr!

2008-02-27 @ 21:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0